KMM Groep

Een gloednieuwe website voor KMM Groep

Webdesign / Development / Design

hero-case-kmm-website

De opdrachtgever

Wie is KMM Groep?

KMM Groep richt zicht op kennis, informatie en marketing. Het is een snelgroeiende groep van 26 bedrijven met meer dan 800 werknemers. KMM Groep is gevestigd in Lelystad. De bedrijven binnen de groep zijn verschillende organisaties op het gebied van mediamarketing, tot onderwijs en vastgoed. Door goed advies en kennis te delen, laat KMM Groep haar opdrachtgevers groeien. 

De vraag

KMM Groep kwam met de vraag voor een nieuwe website, die duidelijk beschrijft wie zij zijn en welke bedrijven onder de groep vallen. Bovendien hebben ze de focus gelegd op de mogelijkheden om bij KMM Groep te werken.

Het resultaat

We hebben een volledig nieuwe website gebouwd met als belangrijkste focus: een duidelijke structuur en veel ruimte voor beeldmateriaal. Dit om het werken bij KMM groep visueel te maken. Daarnaast hebben we “het werken bij” wat meer op de voorgrond gezet door het in de navigatiebalk te plaatsen en op de homepagina.

Het idee was om gebruik te maken van testimonials van verschillende medewerkers, dit geeft een goed beeld van wie de KMM Groep is. Ben je benieuwd hoe de website is geworden check dan KMM Groep.

case-kmm-website
case-kmm-wehsite-2
case-kmm-website-3
case-kmm-website
case-kmm-website-5
case-kmm-website-6
"Korte informele communicatielijnen, flexibiliteit in het vinden van (creatieve) oplossingen en het bespreken van ideeën. Dit typeert de samenwerking met MixCom. Het heeft geresulteerd in een mooie nieuwe website met een totaal andere look en feel waar we super blij mee zijn."

Saskia Davids
Manager HR & Recruitment - KMM Groep

Hoe kunnen wij jou helpen?