BSL

Nieuw publishing platform voor de website van Nursing

Development

case-studie-nursing

De opdrachtgever

Wie is BSL?

Bohn Stafleu van Loghum is het grootste Nederlandse mediabedrijf voor gezondheidszorgprofessionals, met een geschiedenis van innovatie. Het bedrijf is uitgegroeid tot een corporate merk met diverse relevante en inspirerende platforms voor gezondheidszorgprofessionals, waaronder Nursing, Skipr en Zorgvisie. Het bedrijf heeft als doel om de professionele ontwikkeling van gezondheidszorgmedewerkers voortdurend te verbeteren. BSL doet dit door betrouwbare en waardevolle informatie te bieden.

De vraag

BSL heeft als doel om de gebruiker van Nursing op verschillende manieren met het merk te laten communiceren. Om dit te bereiken is er een nieuw UX design aangeleverd en was de vraag of dit kan worden omgezet naar een nieuw publishing platform. Een nieuw publishing platform zorgt ervoor dat de redactie makkelijker content kan beheren en uitbreiden. Het omzetten van het aangeleverde UX design naar een publishing platform zorgt uiteindelijk voor een betere gebruikerservaring.

Het resultaat

Wij hebben een nieuw WordPress platform gebouwd met nieuwe technieken gebaseerd op een nieuw, mobile first, UX design. Er is veel aandacht besteed aan de gebruiksvriendelijkheid voor de redacteuren van de website, zodat zij zich kunnen concentreren op het maken en plaatsen van goede content. De content wordt dan automatisch op de juiste plekken van de website geplaatst. Het creëren van een nieuw publishing platform heeft ervoor gezorgd dat de website gemakkelijker te beheren is. Benieuwd hoe het is geworden? Check de website van Nursing.

Nursing-praktijk
Nursing-event-congressen
Nursing-challenge
Nursing-mobile-design
case-nursing-website-5

Samen met MixCom hebben we in een half jaar tijd Nursing.nl volledig vernieuwd. De ervaring van Mixcom in combinatie met hun pragmatische houding en hands on mentaliteit heeft geleid tot de realisatie van dit project binnen scope en planning. En dat alles in een prettige open samenwerking.

Guido de Wit - BSL

Hoe kunnen wij jou helpen?