Webdesign met optimale gebruikerservaring

Blob-Design-Maatwerk

Online een goede eerste indruk maken, dat wil toch iedereen? Het design van een website is het eerste wat online bezoekers zien. Naast dat een professioneel webdesign een goede eerste indruk geeft, is het ook belangrijk dat het aansluit op de doelstellingen van jou als organisatie én op de doelgroep(en). Maar, hoe pak je dit aan? Wij helpen je hier graag bij.  

Blob-Design-Maatwerk

Focus op optimale gebruikerservaring: de bezoeker staat centraal

Gebaseerd op doelstellingen van jouw organisatie

Wij maken een webdesign volledig op maat

Zo helpen wij je met webdesign

Webdesign

Een webdesign is meer dan alleen het visuele aspect. Om een effectief webdesign te ontwikkelen, nemen wij de bezoeker altijd als uitgangspunt. Daar ontwerpen wij een passend design voor, rekening houdend met verschillende designprincipe en een optimale gebruikerservaring (UX-design).  

Webdesign
Webdesign-Keeyns
Webdesign-Keeyns

Voordelen van een sterk webdesign

Een goed webdesign is de perfecte etalage voor je organisatie. Een webdesign dat aansluit op de doelstellingen van de organisatie én een optimale gebruikerservaring biedt, heeft voordelen:

Deze gingen je voor

AgriVer

AI Total

KMM Groep

Ook een nieuwe website laten ontwikkelen?

Hoe gaan wij te werk?

1
Stap 1: Kennismaking

Tijdens onze kennismaking willen wij graag alles weten over jou, je merk/bedrijf en de wensen en verwachtingen. Op basis daarvan geven wij een advies over de aanpak die het beste past. 

2
Stap 2: Kick-off

Bij de start van het project plannen we een kick-off sessie waarin we de wensen voor het design, de functionaliteiten en de doelstellingen van de website nog een keer doornemen. Daarnaast leggen we een basis voor een optimale userflow binnen de website. 

3
Stap 3: Vormgeving homepagina

Wij starten met een voorstel voor het design van de homepagina. We verkennen de mogelijkheden van het ontwerp en doen voorstellen voor de kleuren, fonts, call-to-actions en interacties. Dit gaat de basis worden voor het design van de hele website. 

Cijfers_Website-Paars-4
Stap 4: Vormgeving vervolgpagina's

De gekozen richting werken wij verder uit voor alle belangrijke pagina’s en komen tot een definitief websiteontwerp. Tussentijds stemmen wij altijd het design af met ons development- en marketingteam. Zodat we tot een optimaal voorstel komen

Cijfers_Website-Paars-5
Stap 5: Overdracht naar developmentteam

Websiteontwerp akkoord? Top! Dan dragen wij het ontwerp over aan onze development afdeling. Zij bouwen de website en zorgen ervoor dat alle functionaliteiten juist worden geplaatst. Onze designers houden tijdens het proces een vinger aan de pols als het gaat om design. Zo weten we zeker dat alle designelementen goed worden toegepast.  

Wat anderen zeggen

”Als projectmanager bij Bohn Stafleu van Loghum is het altijd prettig samenwerken met MixCom vanwege de oplossingsgerichte houding van de development teams en de korte pragmatisch ingestoken communicatielijnen met de betrokkenen rondom de projecten.”

Guido de Wit

Guido de Wit
Bohn Stafleu van Loghum

”Mixcom heeft ons waanzinnig geholpen met de doorontwikkeling van onze huisstijl daar hebben wij tot op de dag vandaag nog profijt van. Dat niet alleen maar ook voor brochures, lectorenboekjes en vele ander uitingen helpen ze en denkt Mixcom met ons mee.” 

foto Mixcom

Geertjan de Grip
Hogeschool Windesheim

”Mixcom heeft gedegen kennis van onze merken en retail omgevingen. Daarnaast wordt er snel geschakeld, zijn spoedklussen nooit een probleem en wordt er gedacht in oplossingen in plaats van problemen. Dit maakt dat Colgate-Palmolive al jarenlang een plezierige samenwerking heeft met Mixcom!”

Jorine Koelemeijer

Jorine Koelemeijer
Colgate-Palmolive

Veelgestelde vragen

Een strategisch ontwerp kan de conversieratio’s verbeteren door duidelijke call-to-action knoppen, intuïtieve navigatie en visueel aantrekkelijke elementen die de bezoeker naar de gewenste actie leiden. 

Een goed doordacht webdesign zorgt ervoor dat bezoekers gemakkelijker de informatie vinden op jouw website. De website wordt relevanter voor de bezoeker. En dat helpt voor de vindbaarheid van de website. 

Designers bij MixCom kijken verder dan een aantrekkelijk webdesign. Ze maken het design vanuit de wensen van de gebruiker. Zo creëren ze een webdesign met een optimale gebruikerservaring.  

De kosten voor een webdesign kunnen sterk variëren. Dit hangt namelijk af van de complexiteit en de specifieke eisen van het project. Doordat wij al onze ontwerpen op maat maken, kunnen we geen standaardprijs geven. Voor een richtprijs adviseren wij je om een persoonlijk adviesgesprek aan te vragen. 

Wij hanteren voor een maatwerk webdesign een gemiddelde doorlooptijd van 4 tot 6 weken. Maar, wij zijn flexibel. Mochten projecten sneller moeten worden opgeleverd, dan gaan we hierover graag met je in gesprek. 

Je ontvangt een ontwerpvoorstel in Figma. Hier maken we zoveel mogelijk interactieve elementen visueel. Zo krijg je meteen een gevoel van hoe de website eruit komt te zien en hoe het doorklikken werkt.

Gerelateerde diensten

Social advertising

Gebruiksvriendelijk webdesign dat conversie stimuleert.

Animatie laten maken

Boeiende animaties die jouw boodschap tot leven brengen.

Content Marketing

Krachtige verhalen die jouw merk tot leven brengen.

De voordelen MixCom

Wij hebben jarenlange ervaring en de expertise in huis om jouw merk eruit te laten springen en zichtbaar te maken.

selle-klantenservice

Schakel snel

We maken korte metten met lange lijntjes. Bel ons en we helpen je snel.

eigen-controle

Blijf in controle

Jouw merk, jouw verhaal. We doen het samen, maar jij bent én blijft in controle.

doel-centraal

Behaal je doelen

Marketing, design & development: dit dreamteam haalt doelen.

wow-factor

Van A-Z

Van magazine tot volledige branding van jouw merk. Wij hebben het in huis

Ook aan de slag met jouw WOW?

Vraag ons om een vrijblijvend advies.