Een kwalitatieve weboplossing voor iedere wens

Bij MixCom vertalen we iedere wens naar een kwalitatieve weboplossing, of het nu gaat om het bouwen van een dynamische website, een op maat gemaakte web toepassing of het automatiseren van een bedrijfsproces.

Ons doel is om jouw visie om te zetten in tastbare resultaten. Elk project is uniek en wij bieden hier specifieke toepassingen, oplossingen en automatiseringen voor die afgestemd zijn op jouw behoeften en doelstellingen.

Multidisciplinair team met 20+ jaar ervaring in webdevelopment.

Volledig op maat, toegepast op jouw specifieke wens of situatie

Oplossingen die leads genereren of werkprocessen automatiseren

Waarom MixCom?

case-aitotal

Wij zijn een full-service agency die van strategie tot realisatie en onderhoud jouw wens technisch kan ontwikkelen. Dankzij ons multidisciplinaire team van designers, marketeers en developers en onze ruime ervaring in het vertalen van wensen en concepten naar technische oplossingen, brengen wij jouw droom technisch tot leven.

Omdat wij alles onder één dak hebben, kunnen wij snel met elkaar schakelen en efficiënt werken. Je hebt hierdoor niet te maken met verschillende bureaus die onderling met elkaar af moeten stemmen. 

case-aitotal
Maatwerk-2

Voordelen van een maatwerk oplossing.

Maatwerk-2

Deze bedrijven gingen je voor

AgriVer

AI Total

KMM Groep

Hoe gaan wij te werk?

1
Stap 1: Kennismaking

Wij maken kennis met jou en inventariseren wat we mogelijk voor elkaar kunnen betekenen.

2
Stap 2: Analyse

Tijdens een requirementsessie duiken wij de diepte in van jouw wens. We beschrijven hoe jouw maatwerk oplossing functioneel moet gaan werken en vertalen dat in een technisch ontwerp.

3
Stap 3: Ontwerp

Wij maken een visueel ontwerp van jouw maatwerk oplossing, zodat jij – voor de bouw van de applicatie begint – kan zien hoe het er precies uit komt te zien en het gaat werken.

4
Stap 4: Realisatie

Ons team met ervaren developers gaan aan de slag met de technische realisatie van jouw maatwerk oplossing. Er volgt een concept oplevering die je kan testen. Na het verwerken van jouw eventuele feedback wordt jouw oplossing gelanceerd. 

Cijfers_Website-Paars-5
Stap 5: Nazorg en ondersteuning

Mocht jij toch nog vragen of gewijzigde inzichten hebben, dan staan wij klaar om jou te ondersteunen.

Wat anderen zeggen

”Als projectmanager bij Bohn Stafleu van Loghum is het altijd prettig samenwerken met MixCom vanwege de oplossingsgerichte houding van de development teams en de korte pragmatisch ingestoken communicatielijnen met de betrokkenen rondom de projecten.”

Guido de Wit

Guido de Wit
Bohn Stafleu van Loghum

”Mixcom heeft ons waanzinnig geholpen met de doorontwikkeling van onze huisstijl daar hebben wij tot op de dag vandaag nog profijt van. Dat niet alleen maar ook voor brochures, lectorenboekjes en vele ander uitingen helpen ze en denkt Mixcom met ons mee.” 

foto Mixcom

Geertjan de Grip
Hogeschool Windesheim

”Mixcom heeft gedegen kennis van onze merken en retail omgevingen. Daarnaast wordt er snel geschakeld, zijn spoedklussen nooit een probleem en wordt er gedacht in oplossingen in plaats van problemen. Dit maakt dat Colgate-Palmolive al jarenlang een plezierige samenwerking heeft met Mixcom!”

Jorine Koelemeijer

Jorine Koelemeijer
Colgate-Palmolive

Veelgestelde vragen

Een webapplicatie is een softwaretoepassing of programma dat wordt gehost op een webserver en toegankelijk is via een webbrowser. In tegenstelling tot traditionele desktopapplicaties, hoeven gebruikers geen software op hun apparaten te installeren om een webapplicatie te gebruiken.

Een website bevat doorgaans statische inhoud die wordt weergegeven aan bezoekers. Een webapplicatie biedt daarentegen functies en functionaliteiten, vergelijkbaar met wat je in een desktopprogramma zou vinden. Een webapplicatie kan bijvoorbeeld online winkelen, e-maildiensten, sociale media-platforms of online documentbewerking mogelijk maken.

Dit hangt helemaal af van het vraagstuk. Vraag een gratis advies aan via onze contactpagina.

It’s all in the name: een maatwerkoplossing is op maat. Voor een tijdsindicatie kunt je vrijblijvend een advies gesprek aanvragen.

  • JavaScript/React: Voor front-end ontwikkeling.
  • HTML/CSS: Voor het ontwerpen van de gebruikersinterface.

Een webapplicatie kan voor een breed scala aan doeleinden en toepassingen worden gebruikt. Dat kan voor bijvoorbeeld:

  • E-commerce: Webapplicaties worden vaak gebruikt voor online winkels en marktplaatsen. Klanten kunnen producten bekijken, vergelijken, bestellen en betalen via een webbrowser.
  • Sociale Media: Populaire sociale media-platforms zoals Facebook, Twitter, Instagram en LinkedIn zijn webapplicaties waarmee gebruikers berichten kunnen delen, communiceren en in contact kunnen blijven met anderen.
  • E-maildiensten: Webapplicaties zoals Gmail, Outlook en Yahoo Mail bieden gebruikers de mogelijkheid om e-mails te verzenden, ontvangen, organiseren en beheren via een webbrowser.
  • Productiviteitstools: Webapplicaties zoals Google Docs, Microsoft Office Online en Trello stellen gebruikers in staat om documenten te maken, spreadsheets te bewerken, projecten te beheren en samen te werken aan verschillende taken.
  • Onderwijs: Webapplicaties worden vaak gebruikt in online onderwijsomgevingen, waarmee studenten toegang hebben tot cursusmaterialen, opdrachten kunnen indienen en communiceren met docenten en medestudenten.
  • Boekhouding en financiën: Webapplicaties zoals QuickBooks en Mint bieden tools voor boekhouding, budgettering en financieel beheer.
  • Gezondheidszorg: Webapplicaties worden gebruikt voor medische dossiers, het plannen van afspraken, het raadplegen van medische informatie en telegezondheidsconsultaties.

Gerelateerde diensten

Website ontwerp

Gebruiksvriendelijk webdesign dat conversie stimuleert.

Animatie laten maken

Boeiende animaties die jouw boodschap tot leven brengen.

Content Marketing

Krachtige verhalen die jouw merk tot leven brengen.

De voordelen MixCom

Wij hebben jarenlange ervaring en de expertise in huis om jouw merk eruit te laten springen en zichtbaar te maken.

selle-klantenservice

Schakel snel

We maken korte metten met lange lijntjes. Bel ons en we helpen je snel.

eigen-controle

Blijf in controle

Jouw merk, jouw verhaal. We doen het samen, maar jij bent én blijft in controle.

doel-centraal

Behaal je doelen

Marketing, design & development: dit dreamteam haalt doelen.

wow-factor

Van A-Z

Van magazine tot volledige branding van jouw merk. Wij hebben het in huis

Ook aan de slag met jouw WOW?

Vraag ons om een vrijblijvend advies.