Een eigen werken-bij-website!

Employer branding was nog nooit zo belangrijk. Leun achterover met een goede werken-bij-website! Jouw eigen vacature website die functioneel, klantvriendelijk en het juiste beeld weergeeft van jouw bedrijf.

Werken bij website
Werken bij website

Een eigen omgeving

Jouw bedrijf in de spotlight: een geïnteresseerde sollicitant wordt niet afgeleid door een competitief aanbod ergens anders.

Sfeer proeven

Verhoog niet alleen de kans op sollicitanten, maar ook de kans op de júíste sollicitant met een heldere profilering van jouw bedrijf.

Volledige controle

Vrijheid en flexibiliteit om zelf eenvoudig aanpassingen te maken en nieuwe vacatures te plaatsen.

Professionele werken-bij-website

Een werken-bij website biedt de kans voor toekomstige medewerkers om vooraf sfeer te proeven en te onderzoeken hoe het is om bij jou te werken. Een professionele uitstraling en een duidelijke navigatie helpt je bedrijf om meer sollicitanten te binden. Wij zorgen voor de juiste online omgeving en up-to-date informatie, zo zet jij je beste beentje voor!

Stappenplan

Kennismakingsgesprek

Wij maken graag kennis met jou tijdens een gratis adviesgesprek. In dat gesprek willen wij onder ander horen waar jouw hart van vol loopt als ondernemer.

Advies op maat

Wij zorgen dat we jouw onderneming binnenstebuiten kennen. Wij komen met gepast advies hoe sollicitanten jouw onderneming ook snel kunnen leren kennen!

Snel online

Kies een kleurenpalet, lettertypes en geef je logo door. Binnen 3 werkdagen staat jouw unieke werken-bij-website online. Dat betekent werven maar!

Jouw eigen werken-bij omgeving

Eén herkenbare huisstijl met analytische inzichten voor optimalisatie. We horen graag je wensen en nemen je mee in het proces voor de operationele uitvoering.

Wat mag je onder andere verwachten?

Werken bij website - Testimonials
Werken bij website - Testimonials

Sfeer proeven

Je website voor je bedrijf, merk of product is niet gericht op medewerkers. Om juist die doelgroep te bereiken is een eigen en unieke werken-bij-website de perfecte plek om sollicitanten te laten weten waarom jij de beste werkgever voor ze bent!

Wat mag je onder andere verwachten?

Volledige controle

Door de volledige controle over je websiteomgeving kun je het ontwerp van je website moeiteloos aanpassen. Met onze tool ben je in staat om elk aspect van je website naar eigen wens in te richten en te beheren, zonder dat je hier technische kennis voor nodig hebt. Je kunt de kleuren, lay-out, lettertypen en afbeeldingen kiezen die het beste bij jouw merk passen. Door ons ontwerp kun je eenvoudig elementen verplaatsen, toevoegen of verwijderen om de perfecte gebruikerservaring te creëren.  

Wat mag je onder andere verwachten?

Statistken

Werken-bij-website sfeerimpressies

Ook zo'n toffe werken-bij-website?

Vul het formulier in en we nemen contact met je op.

Wat wij voor jou kunnen betekenen

Wij hebben enorm veel kennis onder één dak en zetten dagelijks goed werkende creaties, campagnes, content en websites op tafel. Wij nodigen je uit om aan tafel te schijven bij ons en te genieten van wat er op het menu staat. Samen met onze Marketing-, Design- en Development afdeling werken wij samen met jou aan een doelgerichte werken-bij-website.

design-medewerker

Over samenwerken met MixCom

”Als projectmanager bij Bohn Stafleu van Loghum is het altijd prettig samenwerken met MixCom vanwege de oplossingsgerichte houding van de development teams en de korte pragmatisch ingestoken communicatielijnen met de betrokkenen rondom de projecten.”

Guido de Wit

Guido de Wit
Bohn Stafleu van Loghum

”MixCom heeft ons waanzinnig geholpen met de doorontwikkeling van onze huisstijl daar hebben wij tot op de dag vandaag nog profijt van. Dat niet alleen maar ook voor brochures, lectorenboekjes en vele ander uitingen helpen ze en denkt MixCom met ons mee.” 

foto Mixcom

Geertjan de Grip
Hogeschool Windesheim

”MixCom heeft gedegen kennis van onze merken en retail omgevingen. Daarnaast wordt er snel geschakeld, zijn spoedklussen nooit een probleem en wordt er gedacht in oplossingen in plaats van problemen. Dit maakt dat Colgate-Palmolive al jarenlang een plezierige samenwerking heeft met Mixcom!”

Jorine Koelemeijer

Jorine Koelemeijer
Colgate-Palmolive

De voordelen MixCom breed

Zie ons als jouw collega op afstand. Die ene waarvan je altijd weet ‘dat het goedkomt’. Jouw meest ambitieuze collega. Die met een frisse blik… altijd 100% in de actie gaat. POW WOW!
selle-klantenservice

Schakel snel

We maken korte metten met lange lijntjes. Bel ons en we helpen je snel.
eigen-controle

Blijf in controle

Jouw merk, jouw verhaal. We doen het samen, maar jij bent én blijft in controle.
doel-centraal

Behaal je doelen

Marketing, design & development: dit dreamteam haalt doelen.
wow-factor

Van A-Z

Van magazine tot volledige branding van jouw merk. Wij hebben het in huis

Ook aan de slag met jouw WOW?

Vraag ons om een vrijblijvend advies.